Diensten

CNC-Frezen

Metamill is gespecialiseerd in het frezen van enkelstuks en kleine series. Hiervoor is in 2023 een gloednieuw Kitamura Mycenter-3XV verticaal bewerkingscentrum aangeschaft. Deze machine in combinatie met meer dan 10 jaar ervaring in de verspaning maken het mogelijk om vele soorten materialen te verspanen. Hierbij moet u denken aan diverse staalsoorten (hoog en laaggelegeerd), RVS, Aluminium, Koper en Koperlegeringen en technische kunststoffen. Ook Titanium en ”superlegeringen” behoren tot de mogelijkheden.

 

Kitamura Mycenter-3XV:

X-as bereik: 760mm

Y-as bereik: 510mm

Z-as bereik: 510mm

Reverse Engineering

Het niet hebben van een tekening hoeft geen belemmering te zijn om freesdelen te laten maken. Wanneer u een voorbeeld product heeft kan aan de hand hiervan in combinatie met een omschrijving van de toepassing een productietekening gemaakt worden. Zelfs versleten of gebroken onderdelen zijn vaak nog op tekening te zetten en daardoor te reproduceren.

Ondersteuning

Bent u machinebouwer of ontwikkelaar en wilt u freesdelen uitbesteden? Metamill kan helpen met het optimaliseren van ontwerpen. Als gevolg kunnen de gemaakte onderdelen van hogere kwaliteit, duurzamer of goedkoper zijn doordat een onderdeel minder man- en of machine-uren vereist.

neem contact op

Heeft u vragen of interesse in mijn diensten? Graag kom ik in contact

om te bespreken of ik iets voor u of uw organisatie kan betekenen.